Dans

Hei! Siden jeg er syk i dag, så tenkte jeg at jeg kunne blogge om noe som betyr mye for meg, nemlig dans!

Jeg elsker å danse, har gjort det siden jeg gikk i 5 klasse, og har alltid fulgt med på danseprogrammer, favoritten min er So you think you can dance,
er så utrolig mange talenter der, så på det i går, ble helt imponert!

Jeg føler at man uttrykker seg selv igjennom dans på forskjellige måter, men jeg føler iallfall jeg kan være meg selv når jeg danser!
Har gått på hip hop og break dance, men jeg liker best hip hop, har danset i 2-3 år tilsammen.
Skal begynne igjen til høsten tror jeg, har hatt en lang pause nå, men merker at jeg savner det når jeg ser på tv, videoer, osv.

Mine forbilder er ihvertfall Lizzie Wicks og Jasmine Meakin, skulle gjerne dratt på workshop med de 2!
Men det er også utrolig mange andre flinke dansere! 

Anbefaler dere å se videoene, de er utrolig flinke! ♥
 
- Kristine ♥

I'm in LA

Hei! Har ikke fått til å blogge før nå, har vært ganske hektisk!

Vi ankom campus i ti tiden i går kveld etter å ha reist i 24 timer. Campus er gigantisk, nesten som en liten landsby. Jeg deler rom med en som heter Lena som også er fra Norge. Rommene er helt greie, ganske så enkle, men greie nok. Har fått mange nye venner, endte heldigvis ikke opp som en loner.. haha.
I dag hadde vi en test på "skolen" som bestemmer hvilket level man kommer på. Det er fem forskjellige levler og man blir delt inn etter hvor god man er. 

Vi snakkes!


- Frida

Sommer

Hei! 

Nå de siste dagene har været vært ganske bra her i Bergen, noe som er utrolig herlig!
Har vært ute en del med venner og bare slappet av.

I dag har jeg bare lagt ute å solt meg og skal sikkert se en film eller noe litt senere, må tidlig opp på trening i morgen!
Tok også en del bilder i dag siden jeg kjedet meg, hahah.

Hva har dere gjort sålangt i sommerferien? <3
PeaceeBikinien er fra Gina Tricot!
- Kristine 

Innkjøp i går

Hey! 
I går var jeg på sentert en tur også på trening, fant noen fine sommerklær jeg kjøpte! Er ikke så lenge til Spania nå, så :-D

Nå skal jeg straks til byn, ellers i dag har jeg bare vært med Frida, hun reiser jo i morgen, blir litt rart at vi er vekke fra hveranddre i 4(!!) uker!
Kommer til å savne henne masse <3
Topp fra Bik bok2 skjørt fra Gina Tricot

- Kristine  

2 dager igjen!

Heihei! Nå holder jeg på å pakke, reiser jo allerede på onsdag! Prøver å ikke ta med alt for mye, men jeg er en elendig pakker så til nå har jeg funnet frem over halve klesskapet mitt..

Tenkte jeg kunne fotelle litt om reisen jeg skal på. Jeg skal reise med EF språkreiser til California, Long Beach hvor jeg skal bo på et campus sammen med mange andre fra forskjellige steder i verden. Fire ganger i uken har vi "skole" i 40 minutter hvor vi snakker mye engelsk og bruker det i praksis med praktiske oppgaver. Ellers kan vi være med på utflukter til Las Vegas, San Diego, San Francisco, LA og forskjellige fornøyelsesparker. Utenom utflukter så regner jeg med at vi får dra på stranden, shoppe og sånne ting! 

Jeg skal selvsagt blogge mens jeg er der nede, men siden de ligger 9 timer bak kommer sikkert innleggene på rare tider av døgnet. Så stay tuned! 


- Frida 

Om Frida

Hei! Nå er det vel min tur til å fortelle litt om meg selv. Vi lagde jo innlegg om oss selv helt på begynnelsen av bloggen, men det er et halvt år siden og siden vi har hatt en god pause tenkte vi å skrive det på nytt igjen. 

Den 19. Mai i 1997 kom jeg på Haukeland sykehus til verden. På fritiden spiller jeg håndball, piano og teater og er med venner, så har det ganske travelt! Jeg er opptatt av mote, så kommer nok til å legge ut en del outfits og andre ting relatert til det. 

Jeg syntes det er kjempegøy å blogge. Det å ha et sted hvor man kan skrive om ting som skjer og få positive tilbakemeldinger er gøy.

INSTAGRAM: fridahellesoy


- Frida 

Om Kristine

Heya, her kommer et innlegg med litt info om meg <3

Jeg kommer fra Bergen, født i 1997, og har bursdag 9. januar, på fritiden så trener jeg på Sprek og Blid eller er med venner!
Trening har begynt å bety mye for meg i det siste, prøver å få trent hver dag som oftest, skal prøve å bli flinkere med kosthold og.

Har fått utrolige mange gode venner igjennom ungdomsskolen, noe jeg er utrolig glad for.
Frida, som jeg deler bloggen med har vært en av mine bestevenner siden 2. klasse, vi har mange herlige minner sammen!
 
Har blogget før på barneskolen, men etter at denne bloggen ble opprettet har jeg blogget mer seriøst, og jeg synes det er kjempegøyt å blogge!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM = Kristinethom ♥  

Noe mer dere lurer på? 

 

- Kristine ♥

Back in black

Hei på dere!

Nå har vi hatt en ganske så lang uvarslet pause, noe som jeg tror vi og bloggen har hatt godt av! Grunnen til at vi ikke har blogget på en stund er mangel på inspirasjon og tid, men nå har vi fårr masse ny inspirasjon, og siden det er sommerferie kommer hverdagen vår til å blir mye mer spennende, og da gøyere for dere å lese om! :-) Tusen takk til dere som har stukket innom bloggen menst vi har vært "borte". 

I sommer skal jeg reise på språkreise til California og Kristine skal til Alcudia, det blir blogging fra oss begge menst vi er bortreist så stay tuned! 


 - Fristinee :*

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits