Sooool

Heisann!

I dag har det vært helt nydelig vær her i Bergen. Solen skinner og temperaturen ligger på rundt 15 grader. Kjenner jeg har skikkelig sommerferiefeeling nå, er i kjempegodt humør! Nå er det ikke så alt for lenge til sommeferien heller, mindre enn to måneder. Tiden går skikkelig fort! I kveld tror jeg at jeg skal ut å grille med noen venner, må nyte det fine været så lenge det varer. Når jeg ser på værmeldingen er det meldt regn til helgen, noe som passer fantastisk dårlig for jeg skal konfirmere meg på lørdag, menmen..  


Siden det er sol legger jeg ut dette fantastisk fine bildet med den beste kvaliteten i verden! Lenge leve iPhone kamera!!

- Frida :*

Konkurranse!

Nå er vi tilbake igjen og satser på at det blir bedre blogging nå fremover. Som overskriften sier skal vi ha bloggens første konkurranse!
I premien er det iPhone 4/4s deksler som vi fikk tilsendt av teleportalen.no.

Legg igjen en kommentar for å være med i konkurransen! Vi kommer til å trekke 2 forskjellige vinnere som vinner hver sitt deksel!
Vinnerene vil bli trukket i neste uke! :-) Dekslene!

- Fristinee ♥

Bloggpause

Hei!

Vi tenkte at vi kunne ha en liten bloggpause nå, for vi har ikke særlig med inspirasjon for tiden eller noe interessant å blogge om, så :-)
Hverdagene er travle, så vi får ikke mye tid heller, dessverre..

Vi kommer sikkert tilbake om litt, eller blogger litt inni mellom!
Tumblr_m2ds6godwk1rskxzgo1_500_large 
Bilde fra weheartit.com

- Fristinee ♥ 

Vår søte fifteen

Hei på dere!

Dette innlegget skulle jeg egentlig legge ut i går, men det var noe gale med bildeopplastningen så fikk ikke lastet opp bildene. Som vi nevte i innlegget tidligere i dag har vi blandt annet vært opptatt med planlegging av bursdagsfesten som var i går! Jeg koste meg kjempemasse og det tror jeg de fleste som var der også gjorde. Temaet var p-party, så det var mange kreative og gøye kostymer. Jeg kledde meg ut som prinsesse, Kristine var politi og Karoline var pilot. Ut over kvelden ble det mye liv og på slutten danset nesten alle :-) Er skikkelig fornøyd med kvelden!

Legger ut litt bilder fra festen jeg! :-)


Ingvild vant mest kreative kostyme, hun var en pakke! 

Beste kostyme gutt gikk til prinsen Lars-Petter!
 - Frida :*

Heheh

Heisann!

Vi vil bare beklage for dårlig blogging i det siste, men vi har vært opptatt hele uken med å planlegge bursdagsfesten vår, og Kristine har ikke hatt internett!
Den hadde vi i går, og det gikk supert! Håper iallfall alle sammen koste seg :-)

Vi skal prøve å blogge mer nå framover, så stay tuned! ♥

 575425_431544760205372_370478756311973_1665578_23345950_n_large

- Fristinee ♥

Alt og ingenting

Heisann!

Nå er påskeferien snart ferdig og jeg kan ikke akkurat si at jeg har fått noe ut av den. Har lagt meg tidlig, sovet lenge og tilbrakt mesteparten forran dataen, men jeg klager ikke av den grunn. Har vært deilig å bare gjøre ingenting i nesten en hel uke. Gruer meg til å begynne å trene igjen til uken, har ikke akkurat hatt trening øverst på listen av ting jeg skulle gjøre i ferien.

Gleder meg faktis litt til å komme tilbake til skolen, for ukene går så fort nå for tiden og det skjer så mye gøy nå fremover som bursdagsfeiring, konfirmasjon, 17. mai, bursdag, fredrikstadcup og mange helligdager. Når jeg tenker over det er det ikke så lenge igjen til sommerferien og California<3 Så fritids som jeg har regnet jeg ut at det er 48 skoledager igjen til sommerferien, hahah..

Hva har du gjort i påsken? Speilrefleksen er tom for batteri, så dere får nøye dere med noen nydelige photobooth bilder av meg :)))

- Frida 

Innkjøp i dag

Hey! 

I dag har jeg vært ute med mamma en tur, blant annet fordi jeg skulle bytte en hvit shorts jeg kjøpte forrige uke i svart!
Men så hadde de ikke fler igjen...Men jeg fikk byttet den i 2 andre shortser, så jeg er fornøyd!
Så fikk jeg blant annet hårfarge, skal farge håret mitt mørkt igjen :-D

Husk å se videoen i innlegget under, og god påske til alle!

Shortser fra Gina Tricot
Øyenbrynspenn fra Isadora
Hårfarge fra Loreal

- Kristine ♥ 


 

Svar på spørsmålsrunden!

Hei på dere!

Her er videoen hvor vi svarer på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Skikkelig kleint å bare sitte der når den andre svarte på spørsmål, men, men.. Unskyld for dårlig kvalitet, men vi var nødt til å filme med mobilen til Frida så ja, haha. ENJOY!- Fristinee :*

Påskeegg

Heisann!

Nå er påsken offisielt startet, for i dag tidlig fikk jeg påskeegget mitt! Jeg er ikke den pesonen i verden som er gladest i godteri så pleier å ha igjen godteri fra påskeegget til langt ut i sommerferien, kanskje jeg skal være snill å donere litt snop til godtemumsen Kristine. Da tenker jeg meg at hun blir glad!

Er forresten nesten ferdig med å redigere svarene på spørsmålsrunde videoen så den kommer ut litt senere i dag, så stay tuned! 

God påske!

- Frida :*

Koselig

Hei!

I dag har vi vært på kino med Jonathan og sett The Hunger Games! Jeg har ikke lest noen av bøkene, men jeg skjønte filmen alikavell og syntes den var kjempegod. Etter filmen dro vi på Dolly og spiste pizza! Har vært en kjempekoslig dag.  

Og i går spilte jo vi inn svarene på spørsmålsrunden vår, men nå finner jeg den ikke noe sted på dataen min! Skikkelig merkelig, den kan jo ikke bare forsvinne heller.. Men, men vi har spilt den inn igjen nå så den kommer ut i løpet av morgendagen. Stay tuned!

Har du sett The Hunger Games?

- Frida ♥ 


 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits