Long time, no see

Hei, hehe! 

Har begynt å bli en liten stund siden nå. Som dere kanskje har skjønt så har ikke blogglysten vært på topp, noe som den ikke har vært på en stund. Og det er lite motiverende å blogge når dere ikke kommenterer, så vær så snill å legg igjen en liten kommentar. Vi skjønner jo at det er våres feil og, for hvem vil vel lese en blogg som oppdaterer en gang i uken? Men, men! Skal bli flinkere til å oppdatere, men føler liksom ikke at det er poeng å blogge når jeg ikke har noe å blogge om eller får glede av det. 

For at bloggen skal bli bedre og for at det skal bli gøyere for dere å lese den, hadde det vært fint om dere skrev hva dere har lyst til å lese om på bloggen. Da blir det enklere for meg og sikkert Kristine å vite hva vi skal skrive. :-) 

Hva vil du lese om på bloggen? Noen gode ideer? 

Bilde fra lørdag da jeg var med Sofie.

- Frida 

Helg!

Hey :-D
Nå er det endelig helg! 1 uke til, så er det påskeferie, sykt herlig! I dag får jeg overnatting og resten av helgen finner jeg vel noe å gjøre på. 
Ville bare også si at svarene på spørsmålsrunden kommer neste uke eller i påskeferien! Vi begge har lite tid så..
Hva skal dere i helgen? 

I går var det ski og skøytedag, jeg gikk på skøyter da, var sykt gøy :-D Litt vanskelig i starten... men fikk det til!Noen bilder fra i går, hehe, fjortis..

- Kristine ♥

 

Before I die
- Kristine ♥

esc2vinnik
Stikkord:

Ang spørsmålsrunden

Heisann! 

Svarene på spørsmålsrunden kommer i løpet av neste uke og vi tenkte å svare på video. Selvom det er skikkelig kleint og kanskje litt kjedelig å se på at vi snakker, men det er bedre enn at vi skriver alle svarene i et innlegg! Så det er bare til å spørre i vei! Vi svarer på det meste :-)

Her er linken til spørsmålsrunde innlegget!

SPØRR! 

Tatt i sommer, long time ago

- Fristinee  

Rainbow muffin

Heihei! 

Overskriften sier det meste! I dag dro jeg til byn etter skolen med mamma for å se på vårjakke, men endte opp med å kjøpe et sånt brett til å ha muffinsformer i. Og da siden jeg hadde kjøpt det måtte jeg selvfølgelig teste det ut, så da bestemte jeg meg for å lage regnbuemuffins! har ikke prøvd det før, men de bles kjempegode og ser gode ut :-) Planen var egentlig å bake med sammen med noen, men siden ingen liker meg endte jeg opp med å bake alene.. forever alone

Hva har du gjort i dag?Fargen oppe til høyre ble litt misslykket, skulle prøve å lage lilla, men istedefor ble den grå..
- Frida 

:-D

Heisann!

Fant ingen mer kreativ overskrift. I dag når jeg kom hjem fra skolen så jeg at mamma hadde kjøpt et slags stativ til å ha smykker, sminke, neglelakk og lignende i. Det ble jeg skikkelig glad for siden jeg har så mange armbånd og neglelakker som bare ligger slengt  i en skuff på badet. Dette er til og med så fint at jeg kan ha det stående på rommet mitt! 

Det er to forskjellige deler så den toppen med all neglelakken går an å ta av. De selges hver for seg, men er jo av samme merke så det er meningen at de skal være sammen. Heheh! :-)


- Frida 

Ukens favoritter fra Gina Tricot

Heisann!

Blir ikke så mye blogging på meg framover, greid å ødelegge pcen min.. noe med harddisken, så aner ikke om jeg får den reparert, beholder bildene eller om jeg må ha ny.. om jeg må ha ny får jeg ikke før om noen måneder så! Denne pcen jeg blogger fra er min lillebror sin, har ingen bilder på den og får ikke brukt den så ofte!

Men tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter fra Gina Tricot i det siste!
Hva likte du best? 


- Kristine ♥

Spørsmålsrunde

Hey! Nå skal vi ha spørsmålsrunde for 2. gang, hihi, er en stund siden nå :-D

Bare til å spørre! 

Bilde fra www.weheartit.com

- Fristine ♥

 

Sprek og blid

Heihei! 

Nå sitter jeg her med Maren, og vi har akkurat vært på joggetur. Kjenner at formen ikke er helt på topp, så det må vi gjøre noe med! Vi har avtalt å jogge minst to ganger i uken, men får se hvor lenge vi klarer å holde det i gang. Jeg trener jo håndball tre ganger i uken i tillegg da, så jeg trener jo litt. Det har egentlig ikke skjedd noe spennende i dag. Tok en tur til byn med mamma etter skolen hvor jeg kjøpte en shorts og nytt ID pudder. 


- Frida 

Back again

Heihei!

Unnskyld for dårlig blogging fra min side siden jeg har vært bortreist og blogglysten har ikke vært helt på topp. Jeg har som Kristine nevnte vært i Hemsedal med Sofie! Det var kjempekoselig. Vi sto på ski hver dag, selvom skigleden ikke var helt på topp fra Sofie sin side, men jeg dro henne med meg ut selvom. Hehe! Vi spilte også bowling, noe jeg ikke har gjort på kjempelenge. Det var kjempe gøy :-) Hadde med speilrefleksen, men av en eller annen grunn har jeg ikke tatt noen bilder med det så har ingen bilder fra ferien.. Lover å bli flinkere til å ta bilder!

Meg og Kristine snakker forresten litt om å lage en slags "salgsblogg" hvor vi legger ut klær som vi ikke lenger vil ha, men som blir for synd å kaste. Syntes dere det hørtes ut som en god ide?

Hva har du gjort i vinterferien?- Frida 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits