Vinterferie

Nå er det endelig vinterferie for oss! Frida er reist til Hemsedal, så vet ikke om det blir så mye blogging fra henne før hun kommer hjem, men jeg skal være hjemme hele ferien :-)

I natt sov jeg hos Victoria beste! Vi hadde skikkelig jentekveld, med masse sjokolade, skrekkfilm, tok masse bilder og musikk! Vi har hatt en del nedturer og sånt i det siste, så var deilig å få orden igjen på vennskapet <3

Har dere hatt vinterferie?
- Kristine ♥

 

Mine favoritter

Som dere sikkert har sett la Kristine ut et innlegg hvor hun viste favorittingene sine! Jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme, men istedefor å bare vise ting viser jeg også andre favoritter! 

  
Favorittby - New York! - Jeg har tatt bildene selv :-)
  
Favorittneglelakk - 557 morning rose fra Chanel
  
Favorittveske fra Guess!
  
Favorittsko fra Ugg. De er egentlig ødelagte, men vil ikke kaste de. 

Har mange andre favoritter, men fikk ikke tid til å ta bilde av alle.

- Frida 

Summer inspiration


Gleder meg til sommeren !!!!

- Kristine ♥

Anbefaling - Chanel Neglelakk

Heihei!

Om der er noe jeg virkelig elsker, må det være neglelakk. Jeg klarer nesten ikke å gå en dag uten å ha på meg neglelakk. Føler at neglene ser lengre og mer vellstelte ut når man har det på, og det fullfører et hvert antrekk. 

Favorittneglelakkene mine er fra Chanel. De er lett å påføre uten at det blir skjolder og ujevnheter. Neglelakken er sterk og varer lenge. Tror de koster rundt 200kr per stk, varierer fra hvilken sesong det er og om det er limited edition. Neglelakken selges på forskjellige parmyferier. 

Hvilket neglelakkmerke liker du best? Har du prøvd de fra Chanel?
Her er de fargene jeg har;


- Frida 

Ukens wants


- Kristine ♥

Tenk på det

Hei på dere!

I dag er det jo fastelaven så nå sitter jeg her og koser meg med fastelavensboller og caffe macchiato! 

Som dere har fått med dere har jo vi vært på flukt i helgen! Kan ikke akkurat si at det var gøy, men det var lærerikt og spennende. Har hatt mange følelser i løpet av helgen som irritasjon, frustrasjon, tretthet og sult. Det var ikke i hele tatt som jeg hadde forventet meg, og nå har jeg fått et bedre innblikk i hvordan noen flyktninger faktis har det. Tenk det å måtte flykte fra sitt egent hjemland fordi at det ikke er trygt der. Alt i alt var det ikke en gøy opplevelse, men jeg er glad jeg gjorde det :-) 

Om du har noen spørsmål ang. på flukt, er det bare til å spørre! 

Bildet er hentet fra en artikkel i dagbladet.

- Frida 

Flukt

Heihei!

I helgen skal både Kristine og jeg på "flukt" med konfirmasjonen. Vi begge skal konfirmere oss borgerlig med humanistisk konfirmasjon. Det vi skal på i helgen er et rollespill hvor vi skal late som at vi er en familie som er på flukt fra Somalia. Jeg er ikke på samme gruppe med Kristine, men det går ut på det samme. Vi får alle tildelt en rolle som vi skal være under rollespillet. Jeg heter Haji og er et av barna. Rollespillet varer i 24 timer og vi skal være ute hele tiden. Gleder meg skikkelig. Har hørt fra andre jeg kjenner som var forje helg og de syntes at det var kjempegøy! 

Har du vært med noe lignende? 

Gammelt bilde av oss, men det er vel det fineste bildet vi har tatt sammen og det passet jo til helgen!

- Frida ♥


 

Dagen min

Heihei!

Nå er jeg snart på vei i seng. Tror jeg begynner å bli syk igjen, så får ta det litt med ro fremover. Vil jo ikke være syk når vi skal på flukt og vinterferie! I dag har jeg bare vært på skolen, trening og konfirmasjonsundervisning. I dag fikk vi rollene til rollespillet "flukt" som vi skal på til helgen. Vi skal liksom være flyktninger fra Somalia og gruppen min er en stor klan. Jeg fikk rollen som sønn, og er fornøyd med det. Glad jeg ikke ble lederen. 

Snakkes!

Bilde fra fredag når jeg var med Kristine! 

- Frida 

Mine favoritt ting


Favoritt pudder fra Bare Minerals

Favoritt tørrshampoo fra Batiste

Favoritt maskara fra Max Factor

Favoritt eyeliner fra Loreal

Favoritt bukse fra Dr. Denim

Favoritt lommebok fra Friis & Company

Favoritt sko fra Converse

Favoritt bodylotion fra Delon+

Favoritt skrubb fra Loreal

Favoritt fuktighetskrem fra Loreal

Favoritt lypsyl fra Carmex

Favorittbok av Simone Elkeles

Favoritt hettegenser fra Bik bok

Favoritt leppestift fra Max Factor

Favoritt pudderkost fra Bare Minerals

- Kristine ♥

Outfit 10.02.12

Heisann!

Endelig helg igjen! Nå sitter vi her og bare slapper av. Vi var akkurat ute å tok noen bilder, men det gikk ikke så bra.. I helgen har jeg egentlig ingen spesielle planer, skal spille kamp i morgen og kanskje overnatting med Kristine! Blir jo også uheldigvis en del jobbing med skolearbeid, har fremføring i musikk på mandag. Tror det kommer til å bli en rolig helg.

Hva skal du i helgen?
Her er det jeg gikk med i dag:

Bukse fra BikBok, Genser fra BikBok, Sko fra Ugg, Jakke fra Parajumpers

- Frida ♥

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits