29.jan.2012

Heisann! - Nå er det en stund siden jeg har blogget, men har rett og slett ikke hatt tid. Har som dere sikkert har fått med dere vært opptatt med prøveeksamen, lekser og venner. 

I går hadde jeg en skikkelig koselig dag sammen med Sofie og Ingvild. Vi dro til byn og så i butikker og spiste på Dolly. Det var skikkelig koslig. Etter vi hadde vært i byn ble Sofie med meg hjem og overnattet her. Vi hadde kjøpt is og så på Charlie St.Cloud - Anbefaler den. Vi skypet også med Eivind i over 4 timer, kos. 

Bilder fra i går og ballet!

Søteste! 


- Frida 

Skoleball

Hey! Denne uken har vært utrolig slitsomt, med prøveeksamen og masse lekser! Men nå er det heldigvis helg! :-D

I går hadde vi endelig skoleball, noe som var utrolig kjekt! Jeg fikset meg med Sofie, hihi, vi kom 1 time for sent da, men det hadde ikke skjedd noe spesielt før vi kom. 
Jeg har iallfall vondt i beina etter i går, danset masse!
Gull-glitter øyenskygge, ohyeeNydeligste!


Sløveste bilde!

Kjole fra www.nelly.com
Sko fra ?

- Kristine ♥ 

Travel uke

Heyy! 

Blir ikke så mye blogging denne uken, vi har komt opp i prøvemuntlig eksamen! Frida kom opp i matte, mens jeg kom opp i norsk... ville helst opp i samfunnsfag, men det kunne vært verre!
Ellers så begynner vi begge på konfeundervisning denne uken også + vi har ball på fredag, så blir mye stress.  

Hamsteret mitt, Luna døde i går.. hun ble 2 år og 4 måneder.. hvil i fred lille venn ♥

♥♥♥


Prøver å tenke positivt!

- Kristine ♥


 

Oreomuffins

Heihei!

I dag har jeg vært med Karolina! Hun kom til meg i 2-tiden, så gikk vi på butikken og kjøpte muffins røre, oreo kjeks og litt chips som vi skulle kose oss med senere på kvelden. Vi bakte oreomuffins som ble kjempegode, kan legge ut oppskrift en annen dag. Vi så også en film som heter Anchorman, den skulle visst være veldig morsom, men det var den ikke. Haha.
Jeg skulle egentlig ta masse bilder med kameraet mitt, men det ser ut som at det er noe gale med det.. Når jeg tar inni minnekortet kommer det opp at det ikke er noe minnekort i den! Har sjekket at låsen på kortet var av og alt.. Prøvde også med et annet minnekort, men det funket heller ikke.. Så, her kommer nokk et innleg med dårlige bilder. USKYLD!

Hva har du gjort i dag?Verdens beste muffins!

-Frida 

Outfit 19.01.12

Hei ! 

I morgen er det siste dagen på jobb, så blir sikkert litt mer blogging nå framover ! Outfitet i dag ble veldig enkelt. 
Ellers, så skjer det ikke særlig mye nå for tiden, skal snart begynne på treningssenter. På tide å begynne med trening igjen etter julen, hehe :-D Har jo sluttet på kickboksing, så !

Hva trener dere?


Skjorte fra H&M

Tights fra Bik bok
Sko fra Converse(vises ikke på bildet særlig på bildet)

- Kristine ♥
 

Dagen min!

Hey! 

Dette blir bare sånn vanlig hverdagsinnlegg, dere må si ifra om dere vil vi skal blogge om noe spesielt!
Som Frida har nevntt, har vi jobbuke denne uken og jeg jobber på Cubus! Trives utrolig godt, er alltid noe å gjøre på der, hihi.

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe spesielt, ligger som oftest i sengen å chiller. 
Hva har dere gjort i dag da?  


Joggebukse er digg! Hihi, begynner å bli litt brun igjen

- Kristine ♥
 

Jobbuke

Yo

Denne uken har både jeg og Kristine jobbuke så det blir sikkert ikke så mye blogging! Jeg skal jobbe i barnehage! Tanten min jobber der, så jeg skal bo hos de denne uken. Jeg hadde min første dag i dag og det var kjempe koselig. Jeg var skikkelig populær, alle ville være med meg og holde meg i hånden. Hahah. Kristine skal jobbe sammen med Emilie på Cubus på senteret. Vet ikke hvordan det gikk, men regner med at det gikk bra! 

Skal dere ha/har hatt jobbuke?

Åsså trøtt... - UNSKYLD FOR PHOTOBOOTH BILDER, MEN HAR IKKE MED MEG SPEILREFLEKSEN.. :-(((

-Frida 

Heidå

Heisann! Jeg minner dere på at dere må komme med forslag til må gjøre videoen! 

Nå skal jeg snart dra til Myrkdalen med verdens beste Maren! Vi skal stå på slalåm og kanskje langrenn, noe som jeg gleder meg veldig til. Har ikke stått på ski siden vinterferien i fjor. Jeg tror ikke det blir noen blogging fra meg i helgen. 

Liker du å stå på ski?Verdens kuleste genser!

- Frida 

Trenger forslag!

Hei! Vi skal snart lage må gjøre videoen, men vi vil gjerne ha enda mere forslag!

Kom med masse forslag!!
http://fristinee.blogg.no/1326038282_m_gjre_video.html 

- Fristinee ♥
 

Piercing

Heyy! 

Hadde en super bursdagfeiring, Frida beste kom jo med kake og greier til meg! Ellers var jeg ute å spiste med familien! Fikk masse fine bursdagsmeldinger og mange som ringte meg, så tusen takk alle sammen som var med på å gjøre dagen min bra! 

Men siden jeg fylte 15 i går, så har jeg jo lov til å ta piercing med en voksen, så i dag gjorde jeg det!!! Gjorde ikke noe særlig vondt synes jeg, men er litt stolt over at jeg gjorde det! Har tenkt på det i noen måneder, men trodde ikke jeg turte.. Men gleder meg til å bytte om 2 måneder!

Litt rød, hihi!
 
Sykt fin!

- Kristine ♥
 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits