Lenge siden sist

Hey!

Sorry for dårlig blogging de siste dagene fra min side, men har ikke hatt internett skikkelig før i går kveld.
På lørdag reiste vi hjem fra Spania, noe som var ganske trist når jeg så været her i Bergen.. :(
Men jeg har hatt 2 utrolig fine uker sammen med flere familier og de jeg har blitt kjent med der nede.

Resten av sommerferien tror jeg at jeg bare skal være hjemme, så finner sikkert på noe gøy med venner og sånn!
Her er noen bilder fra de siste dagene i Spania:
 
- Kristine ♥

 

Vegas Baby

Heya! Nå sitter jeg på hotellrommet her i selveste Las Vegas! Kom hit i går kveld etter en 5 timers lang kjøretur gjennom ørkenen. Vegas er MYE større enn jeg trodde.Egentlig trodde jeg at det bare var en liten by, men den er jo gigansisk! Elsker denne byen, det er så mye liv og alt er så gjennomført.

I dag fikk vi ganske mange timer til å gå rundt på egenhånd og overraskende nok brukte jeg tiden på å se i butikker. Senere dro vi til et sted som heter Stratosphere, som er en kjempehøy bygning, hoten og casino. På toppen av den høye bygningen er det tre "rides" som det går an å ta. Nina og jeg tok den ene riden, vi hang og dinglet med beina 50 meter over bakken! Kjempefin utsikt over hele Las Vegas derfra.

I morgen skal jeg nyte den siste hele dagen jeg har igjen her nede før jeg reiser hjem på mandag. Gruer meg virkelig til å si hade til alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med her.. Dette blir sikkert mitt siste innlegg fra USA, skal dele mange bilder med dere når jeg kommer hjem! Stay tuned :-)


Kan ikke dra til Vegas uten å gifte seg- Frida 

VIDEO

Her er avslutningsprosjektet til min gruppe. Oppgaven var å lage noe som oppsumerer oppholdet her i Long Beach. Er kjempefornøyd med reslultatet! :-) Håper du liker den! 

- Frida  

San Francisco

Heisann!

Nå ligger jeg på hotellrommet vårt i SF som vi kaller det her, sammen med Vilde og Amanda. I dag har vi vært og sett på Golden Gate Bridge og nå snart skal vi til Chinatown. I går ankom vi etter åtte timer med buss. Etter vi hadde rigget oss til på hotellrommet dro vi til pieren og spiste på Hard Rock Cafe. Er egentlig ikke noe mer for meg å si nå, så kan heller dele noen bilder fra i går, bildene fra i dag kommer senere så stay tuned!
Smarte mennesker spiser is når det er iskaldt ute.. her i SF er det bergensvær..

- Frida

Dagene som går

Heya!

Sorry for dårlig blogging, men jeg har ikke så mye annet å blogge om enn hva jeg gjør på her i Spania, skal være her i 7 dager til så :D
Gjør jo stortsett det samme hver dag, soler meg, bader og går ut å spiser, er nesten ingen ungdommer her..
Men det er noen sykt fine dansker her da, hehe, så håper jeg blir kjent med noen snart!

Har bare ligget ved bassenget i dag og hørt på musikk, var litt overskyet i dag, så skal ut nå om litt, må bare fikse meg først! 
Føler ikke jeg er blitt så brun enda, men har jo fortsatt noen dager igjen <3
 
Tanning

Palmene utenfor leieligheten
- Kristine ♥ 

Venice Beach and Santa Monica pier

Heihei! 

I går var jeg på en liten utflukt til Venice Beach og Santa Monica pier. Venice beach var kjempe fin! Det var helt likt som på film med sånne små hus til badevaktene også var det en sånn brygge langt ut i vannet. På Venice beach brukte vi tiden på å tæne og bade. Så smart som jeg er smørte jeg ryggen min inn i faktor 4 sololje uten noe underlag, så den har en jevn og fin rødfarge nå. Stakkars Amanda ble solbrent på nesten hele fremsiden av kroppen, hun var så smart at hun lot vær å smøre seg i det hele tatt.. haha.

Etter beachen dro vi til Santa Monica pier. Det er en lang brygge med boder og tivoli på, er sikker på at de fleste har sett den på film. Der var det også et kjøpesenter som vi selfølgelig ikke kunne gå glipp av, meg og Emma løp rundt som noen galninger for å rekke alle butikkene vi ville inn i. Var en kjempefin solnedgang i går når vi gikk nedover bryggen, nett som på film! FIlmet kjempemye i går, men får ikke filmene inn på dataen.. Så det må nok vente til jeg kommer hjem igjen!
Hahahah, skillet til Amanda!

- Frida

Dag 2 i Spania

Hei!

I dag har vi bare solt oss masse og vært ute å spist, også fikk vi besøk av Ole-Martin og familien!
Var kjempekoselig, er ingen andre ungdommer her på min alder som jeg har sett, håper det dukker opp noen, men vi får nok besøk av de andre fler ganger.

Ellers så gjør vi ikke så mye annet enn å bade, sole oss og spise, haha! Nettopp badet!

Greit skille på 2 dager! Desserten til mamma!

- Kristine ♥


 

 

Fremme i Spania

Hei, sorry for litt dårlig blogging men jeg har bare internett på rommet og selve bassengområdet, og har ikke hatt så mye tid!

Vi landet med fly i halv 4 tiden i går, så tok vi buss til hotellet som heter Prinsotel La Dorada, det er utrolig fint her!
I dag bare chillet vi på stranden og var med bassenget, nå skal vi straks ut å spise.Har mange fler bilder, men har ikke tid til å laste opp fler nå!

- Kristine ♥


 

Siden sist

Heihei!

De siste dagene har gått skikkelig fort! På søndag var jo jeg i San Diego som dere vet og på tirsdag dro vi på studiebesøk til Hollywood og Griffith observatory, vet egentlig ikke hva det er, så om du lurer så er det bare til å google det. Vi hadde utsikt over hele Los Angeles og over det berømte Hollywood skiltet. Selfølgelig ble det mer shopping og denne gangen på Beverly Mall. Endte opp med 3 handleposer, elsker å shoppe. Fant ut at jeg har brukt lit vel mye penger på denne uken vi har vært her, så må roe meg litt ned på shoppefronten en liten stund.. hehe. 


Hollywood skiltet!

Griffith Observatory 

Blinkskudd

Utsikt over hele LA!

På onsdag var det 4. juli som er Amerikas nasjonaldag. I den anledning dro vi til Disneyland og California Adventure! Elsker Disneyland, det er så utrolig god stemning der. Føler meg som en liten unge når jeg er der. Jeg gikk sammen med Vilde der og vi fikk skikkelig mye ut av dagen, tok nesten alle attraksjonene! På slutten var det selfølgelig og siden det var 4 juli var det mer spetakulært enn det pleier å være. FIlmet fyrverkeriet, men har ikke fått tid til å redigere og laste opp så poster den når den er ferdig! :-)

Snakkes!

- Frida 

San Diego

Heisann!
I går tilbrakte jeg dagen i San Diego som er 2 timer utenfor Long Beach. San Diego day trip var den første av de betalte utfluktene jeg har meldt meg på, og er glad jeg var med på denne. Først dro vi til Coronado for å se på et hotel som heter Hotel del Coronado, hvor mange kjendiser og presidenter og sånn har bodd. Der var det en kjempefin strand rett nedenfor, og mens vi var der var det noen som giftet seg på stranden!

Etter det dro vi til en strand, hvor det var et sånt tivoli for å spise lunch og sole oss og litt sånn, men fikk ikke mer enn 10 minutter på å sole oss før vi måtte løpe til bussen..
 
Hovedstoppet var et mall i sentrum av San Diego hvor vi fikk tre timer til å shoppe og spise middag. Jeg var inne i tre butikker på de tre timene, det sier litt om hvor fort tiden gikk.. Og som vanlig endte meg og Vilde opp med å løpe full fart til bussen med en pizzaeske og en cola i hånden, for å stappe i oss maten før vi gikk inn på bussen, hehehe.. Siste stopp var på en strand som heter La Hoia hvor vi fikk se på solnedgangen og alle selene som kommer opp på stranden om kvelden. Vi besøkte også et sted som heter Old Town hvor det var masse gamle hus og sånn. Følte at jeg var med i en cowboyfilm, lignet på ville vesten, haha. - Frida

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits