Anbefaling - Chanel Neglelakk

Heihei!

Om der er noe jeg virkelig elsker, må det være neglelakk. Jeg klarer nesten ikke å gå en dag uten å ha på meg neglelakk. Føler at neglene ser lengre og mer vellstelte ut når man har det på, og det fullfører et hvert antrekk. 

Favorittneglelakkene mine er fra Chanel. De er lett å påføre uten at det blir skjolder og ujevnheter. Neglelakken er sterk og varer lenge. Tror de koster rundt 200kr per stk, varierer fra hvilken sesong det er og om det er limited edition. Neglelakken selges på forskjellige parmyferier. 

Hvilket neglelakkmerke liker du best? Har du prøvd de fra Chanel?
Her er de fargene jeg har;


- Frida 

Anbefaling - solpudder

Hey!

Jeg tenkte at jeg ville anbefale et solpudder som jeg bruker! Er avhening av solpudder, i ansiktet blir jeg nesten ikke brun så jeg synes det er fint at man har litt farge :) Har brukt det i et halvt år og jeg er fornøyd med det!
Det kan kjøpes på Cubus, Vita, og andre butikker man kan kjøpe sminke. Husker ikke hvor mye det kostet, men var ikke så gale pris! 
Det eneste negative er vel at om man tar på for mye kan man lett bli oransje..

Hvilket solpudder bruker du? 
 
Fargen jeg har er 91 Dark Tan 
- Kristine ♥

Anbefaling - Sony a390

Heihei!

Jeg tenkte jeg skulle anbefale det kameraet jeg bruker! Kristine har også sony speilrefleks, men en litt annen model enn meg. Jeg har et Sony a390, som jeg kjøpte rett etter jul i fjor. Jeg er kjempefornøyd med det! Det er et begynnerkamera, så det er kjempe enkelt å bruke med tanke på å finne effekter og sånnt. I tilleg tar det kjempegode bilder med gode farger! Det koster rundt 4000kr, så det er ikke så veldig dyrt for å være et speilreflekskamera. De fleste bildene på bloggen er tatt med enten mitt, eller Kristine sitt kamera :-)

Har du speilrefleks? 
- Frida 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012

    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011


hits