Vegas Baby

Heya! Nå sitter jeg på hotellrommet her i selveste Las Vegas! Kom hit i går kveld etter en 5 timers lang kjøretur gjennom ørkenen. Vegas er MYE større enn jeg trodde.Egentlig trodde jeg at det bare var en liten by, men den er jo gigansisk! Elsker denne byen, det er så mye liv og alt er så gjennomført.

I dag fikk vi ganske mange timer til å gå rundt på egenhånd og overraskende nok brukte jeg tiden på å se i butikker. Senere dro vi til et sted som heter Stratosphere, som er en kjempehøy bygning, hoten og casino. På toppen av den høye bygningen er det tre "rides" som det går an å ta. Nina og jeg tok den ene riden, vi hang og dinglet med beina 50 meter over bakken! Kjempefin utsikt over hele Las Vegas derfra.

I morgen skal jeg nyte den siste hele dagen jeg har igjen her nede før jeg reiser hjem på mandag. Gruer meg virkelig til å si hade til alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med her.. Dette blir sikkert mitt siste innlegg fra USA, skal dele mange bilder med dere når jeg kommer hjem! Stay tuned :-)


Kan ikke dra til Vegas uten å gifte seg- Frida 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011

hits