Venice Beach and Santa Monica pier

Heihei! 

I går var jeg på en liten utflukt til Venice Beach og Santa Monica pier. Venice beach var kjempe fin! Det var helt likt som på film med sånne små hus til badevaktene også var det en sånn brygge langt ut i vannet. På Venice beach brukte vi tiden på å tæne og bade. Så smart som jeg er smørte jeg ryggen min inn i faktor 4 sololje uten noe underlag, så den har en jevn og fin rødfarge nå. Stakkars Amanda ble solbrent på nesten hele fremsiden av kroppen, hun var så smart at hun lot vær å smøre seg i det hele tatt.. haha.

Etter beachen dro vi til Santa Monica pier. Det er en lang brygge med boder og tivoli på, er sikker på at de fleste har sett den på film. Der var det også et kjøpesenter som vi selfølgelig ikke kunne gå glipp av, meg og Emma løp rundt som noen galninger for å rekke alle butikkene vi ville inn i. Var en kjempefin solnedgang i går når vi gikk nedover bryggen, nett som på film! FIlmet kjempemye i går, men får ikke filmene inn på dataen.. Så det må nok vente til jeg kommer hjem igjen!
Hahahah, skillet til Amanda!

- Frida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011

hits