Siden sist

Heihei!

De siste dagene har gått skikkelig fort! På søndag var jo jeg i San Diego som dere vet og på tirsdag dro vi på studiebesøk til Hollywood og Griffith observatory, vet egentlig ikke hva det er, så om du lurer så er det bare til å google det. Vi hadde utsikt over hele Los Angeles og over det berømte Hollywood skiltet. Selfølgelig ble det mer shopping og denne gangen på Beverly Mall. Endte opp med 3 handleposer, elsker å shoppe. Fant ut at jeg har brukt lit vel mye penger på denne uken vi har vært her, så må roe meg litt ned på shoppefronten en liten stund.. hehe. 


Hollywood skiltet!

Griffith Observatory 

Blinkskudd

Utsikt over hele LA!

På onsdag var det 4. juli som er Amerikas nasjonaldag. I den anledning dro vi til Disneyland og California Adventure! Elsker Disneyland, det er så utrolig god stemning der. Føler meg som en liten unge når jeg er der. Jeg gikk sammen med Vilde der og vi fikk skikkelig mye ut av dagen, tok nesten alle attraksjonene! På slutten var det selfølgelig og siden det var 4 juli var det mer spetakulært enn det pleier å være. FIlmet fyrverkeriet, men har ikke fått tid til å redigere og laste opp så poster den når den er ferdig! :-)

Snakkes!

- Frida 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Vi er 2 jenter på 15 år som heter Frida og Kristine som blogger om fritid, mote og andre ting som interesser oss! Håper du vil følge bloggen vår og legge igjen en kommentar <3

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger Blogg Innkjøp Outfit Quotes Sminke & hår Ukens Video


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011

hits